Het Glaslokaal - Ruimte voor vergaderen en vieren

Naast de groepsaccommodatie De Lummel – in het hart van Langenboom – staat een zinken/glazen gebouw, Het Glaslokaal. Het Glaslokaal is een gebouw van glas welke verhuurd wordt voor vergaderen en vieren van bijzondere gelegenheden.

Op de begane grond vindt u een keuken met gevulde koelkasten en het nodige servieswerk. Aan de lange tafels met comfortabele stoelen kunt u fijn zitten. Wanneer we de drie glazen puien omhoog draaien staat u direct in contact met het terras en de mooi aangelegde tuin. In de kelder zijn lange tafels en stoelen te vinden, maar ook een pooltafel en dartbaan.

De Kuilen
Grenzend aan de achtertuin van Het Glaslokaal ligt De Kuilen. De Kuilen is een natuur- en recreatiegebied gelegen tussen Mill en Langenboom. Het is een beschut gelegen meer en een uitgestrekt bosgebied. Aan de noordzijde is een zwemgedeelte met zandstrandje, waarvan de toegang gratis is. De Kuilen is uitermate geschikt voor een wandeling of fietstocht.

Activiteiten
Het Glaslokaal biedt u de ruimte voor uw bijeenkomt, eventueel aangevuld met een smakelijk ontbijt, lunch of diner. Overnachten kunt u bij De Lummel. Om uw uitje nog leuker te maken kunnen wij diverse activiteiten voor u organiseren. Schermen, djembé spelen, fietsen , wandelen, graffiti werk of lekker brommer rijden , u zegt het maar en wij regelen het voor u. Kijk bij ‘ACTIVITEITEN‘ voor meer informatie.