Glaslokaal - activiteit - Schapendrijven

Teambuilding Schapendrijven

Een unieke teambuildingactiviteit, speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Leer op een originele, ontspannen en vaak humoristische wijze hoe je als team beter kunt functioneren. Hoe verloopt de communicatie? Wat zijn de verschillende rollen binnen het team? Hoe haal je het beste uit jezelf en je collega's? Spelenderwijs komen alle vraagstukken aan bod. Met de activiteit "teambuilding schapendrijven" werk je op een originele manier aan het versterken van de teamspirit binnen je team of afdeling. Actief en respectvol Heerlijk buiten in de vrije natuur, ver weg van de dagelijkse werkroutine, ga je op onvergetelijke wijze met de honden en schapen aan het werk. De deelnemers worden direct vanaf het begin actief betrokken en gedurende het spel wordt er respectvol geobserveerd en terug gekoppeld door de 2 professionele trainers. De inhoud van de workshop kan variëren, afhankelijk van de vooraf overeengekomen doelstellingen.

Glaslokaal - activiteit - graffiti

Graffiti Workshop

Op zoek naar een originele, leuke, actieve en creatieve activiteit? Denk eens aan een Graffiti Workshop. Binnen de Graffiti Workshop krijg u de mogelijkheid kennis te maken met het ontstaan van Graffiti, hoe je een Graffiti opzet en het daadwerkelijk spuiten van uw eigen Graffiti. Ook kan ervoor gekozen worden om de Graffiti workshop in te richten als bondings activiteit waarbij in teamverband een Graffiti wordt gemaakt. Hierbij zien verschillende werkvormen te kiezen. Een voorbeeld is om de rollen van het team eens compleet om te draaien. Er kan altijd gekeken worden naar een workshop op maat. De opzet van de workshop ziet er over het algemeen zo uit; 1. Start met korte uitleg over graffiti, wat is het? Waar komt het vandaan? Welke technieken zijn er? enz. 2. Daarna gaat u zelf brainstormen over het eigen graffiti ontwerp en dit op papier vormgeven. Hiervoor worden alle tekenmaterialen zoals papier, potlood, voorbeeldmaterialen, etc. meegenomen. 3. Tot slot wordt het ontwerp daadwerkelijk met spuitbussen gemaakt. Daarbij worden verschillende technieken gebruikt en helpen en denken wij met u mee om tot een geweldig eindresultaat te komen. Aan het einde van de workshop zullen wij bij alle deelnemers, die dat wensen, helpen om het schilderij af te maken zodat u met een geweldig schilderij naar huis gaat.

Glaslokaal - activiteit - kookworkshop

Kookworkshop

In samenwerking met Kookstudio Het MoMent in Langenboom kan er een kookworkshop voor jullie geregeld worden. Het Mo’Ment is een kookstudio waar het koken en het eten van pure en (h)eerlijke gerechten samengaan met ingrediënten als passie, plezier en gezelligheid. En de kookworkshops van Het Mo’Ment zijn allesbehalve ‘standaard’. Denk bijvoorbeeld aan een kookworkshop Grieks, barbecuen op de Kamado of De Smaak van het Midden-Oosten. De recepten en ingrediënten die klaar staan maken smakelijke gerechten zonder pakjes en zakjes. Maar ook zonder opsmuk. We zijn niet zo van de schuimpjes, krokantjes en composities op het bord. Bij Het MoMent moet het vooral makkelijk en lekker zijn.

Mindfullness

Mindfulness helpt jullie organisatie in een snel veranderende wereld. Medewerkers die lekker in hun vel zitten, creatief en gemotiveerd zijn, vormen een solide fundament voor iedere organisatie. Voor organisaties blijken mindfulnesstrainingen een tijds- en kosteneffectieve benadering om op een structurele manier vorm te geven aan stresspreventie. Neuro)wetenschappelijke bewijzen voor de effectiviteit van mindfulness op de geestelijke en lichamelijke gezondheid haalt Mindfulness uit de ‘ zweefhoek’ en zet deze met beide benen op de grond. Maak op informele en speelse manier kennis met Mindfulness-Workz en ontdek wat Mindfulness voor jouw organisatie zou kunnen betekenen.