het glaslokaal.com

Onze missie

Is het tijd om samen met jouw collega’s in gesprek te gaan? Willen jullie ongestoord nieuwe plannen uitwerken? Claim nu een dagdeel of dag samen met je collega’s!

Alle elementen

Voor de zakelijk gebruiker van Het Glaslokaal, bieden wij de ruimte voor een teambuilding, workshop, training, overleg, presentatie of brainstorm; of kortgezegd ‘vergadering’. Wij bieden alle elementen voor een succesvolle bijeenkomst.

Elementen zijn krachten waartoe volgens oude filosofische concepten alles op aarde te herleiden is. Het Glaslokaal en haar mogelijkheden bestaat ook uit deze vier elementen, te weten: vuur, aarde, lucht en water.

Water

Volgens Boeddha staat het element water voor aantrekking. De heldere indeling, de eigentijdse inrichting en de landelijke omgeving zijn de aantrekkingspunten van Het Glaslokaal. De vergaderlocatie ligt aan de rand van De Kuilen, een prachtig meer met mooie natuur en ontspannende recreatiemogelijkheden. Het water van De Kuilen is helder, zoals het materiaal waaruit Het Glaslokaal voornamelijk bestaat. Zo wordt binnen buiten en is alles transparant.

Lucht

Lucht is altijd in beweging. Door de flexibele indeling en invulling van het vergaderprogramma, kunnen wij aanpassen naar uw beweging. We gaan voor de verbinding en zorgen dat je heerlijk vrij kunt ademen. Hierdoor ontstaan briljante ideeën en haalbare plannen. Wij zorgen goed voor je en zo zorg jij voor je eigen succes.

Aarde

De aarde is de basis. In een bedrijf of organisatie moet soms stevig vergaderd worden. De druk stijgt, maar als het tijd voor ontspanning is, dan laten wij je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Allen samengesteld met producten uit eigen tuin of omgeving. Met de welkome pauze kun je weer even landen en kort afstand nemen.

Vuur

Het Glaslokaal staat garant voor een warm Brabants welkom waardoor jij en je gasten zich direct thuis voelen. Ons huis is jullie huis en jullie wens is onze opdracht. We lopen het vuur uit onze sloffen met als enige doel echt die bijzondere gastvrije plek te zijn waar je het maximale uit de ontmoeting haalt.

Jullie de ruimte, wij de invulling

Flexibiliteit is onze missie. De bijeenkomst starten met een gezond ontbijt of de dag afsluiten met vers gebakken pizza uit een steenoven, het kan. Overnachten of een leuke activiteit? Ook dat kan. Er zijn verschillende mogelijkheden en we nemen deze graag persoonlijk met je door. Om alvast een indruk te krijgen, kijk bij ‘tarieven’ voor meer informatie en de prijzen.