het glaslokaal.com

Vieren

Je hebt wat te vieren, fijn hoor! Bij ons kun je met een groep vanaf 10 tot ongeveer 25 mensen in een toplocatie jouw feestje vieren.

Vier de momenten, groot of klein

Voor groepen vanaf 10 tot ongeveer 25 personen is Het Glaslokaal bijzonder geschikt om je jubileum, verjaardag, huwelijk of afscheid te vieren. In een informele en huiselijk sfeer kun je samenzijn met je familie, vrienden en collega’s, waarbij het ze aan niets zal ontbreken.

Mooi afscheid

Helaas gebeurt het ons allemaal; afscheid nemen van een dierbare. Na de uitvaart kun je bij Het Glaslokaal met elkaar nog even napraten en mooie herinneringen ophalen. Het transparante gebouw, met haar huiselijke sfeer en groene omgeving biedt jullie een fijne omgeving om onder het genot van een hapje en drankje nog even samen te zijn.

Jullie de ruimte, wij de invulling

Hoe jij het wilt, zo doen we het. Koffie en thee met gebak, of liever een glas Prosecco bij aanvang, het kan. Eerlijk en heerlijk eten? Dat is de regel. Er zijn verschillende mogelijkheden hoe je het onderdeel ‘eten’ kunt inrichten en we nemen deze graag persoonlijk met je door. Om alvast een indruk te krijgen, kijk bij ‘tarieven’ voor meer informatie en de prijzen.